Ett mycket omtumlande besked fick jag i morse. Den jag jobbar närmast idag ska byta jobb! Det kom verkligen som en blixt från en klar himmel. Efter ett tag sjönk det in, men då började jag tänka på framtiden och på vad som komma skall. Det är dessutom snabba puckar som gäller. Vad händer nu? En vikarie som började enligt helt andra premisser för just den här personen under några månader introducerades idag, vad händer nu med den personen? Hur går det med andra i min närhet som idag inte jobbar?

Det är rörigt och jag måste bara göra mitt bästa och fokusera på det jag kan.

Vet inte hur många gånger jag har beställt paket och sen fått hämta ut dem där jag bor. Nu fick jag ett mejl från LCHF butiken i Malmö AB som jag beställt en del spännande varor ifrån. Men de har gjort ett stort misstag och jag vet inte hur jag ska kunna hämta ut varorna. De kommer nämligen att finnas i Vattholma! I grannbyn en bra bit bort! Jag som varken har bil eller cykel vet inte hur jag ska ta mig dit. Så jag mejlade dem direkt och hoppas att paketet ska kunna skickas till Storvreta och inte Vattholma! Att det går att ändra.

Om de ändå valt något ställe i Uppsala… irriterad blir jag över detta… visst kan jag på något sätt hämta paketet, men det krånglar till det en hel del för mig. Sådant här ska gå smidigt och nog skulle det väl gå att få paketet dit jag bor!? Alla andra jag har beställt av under flera år har lyckats med det… nej, detta är ett klart minus och något jag definitivt kommer att tänka på i framtiden när jag behöver påfyllning i skafferiet. Om det nu inte går att ändra…

Äldsta dottern har det gått så bra för. Hon är nu i Umeå och de rapporter jag har fått bådar gott. Ikväll ska hon på en klassträff, där det handlar om att lära känna varandra bättre. Tänker på henne istället när det gungar för mig och då känns allt så mycket bättre.