2014-08-26

En ståtlig gerbera, ett presentkort och en chokladkaka.

2014-08-26

Min äldsta dotter blev idag avtackad på jobbet. Hon har faktiskt varit på kansliet sedan 2012 och fått prova på många olika tjänster som vikarie.

Idag gjorde hon sin sista arbetsdag eftersom hon nu ska flytta till Umeå för att studera under tre år. Det var härligt att höra alla fina ord om hur hon har skött sig och vem vet, kanske jobbar hon extra någon gång i framtiden?

Nu är det inte många dagar kvar innan flyttlasset går. I morgon ska hela familjen äta tillsammans på kvällen, på torsdag så har hon samlat ihop sina kompisar för avskedsfika och sen blir det kaffe med mormor på fredag.

Hon kommer dessutom förbi mig på lördag innan hon åker på förmiddagen och då om någon gång så går väl glasbubblan i tusen bitar…