2014-08-19

Inte sitter jag inne när det är dags för fika på jobbet. Att det regnar och är blött, det stör mig inte. Det gäller ju att passa på nu innan det är helt omöjligt att sitta ute. Vi är ett gäng som trotsar vätan och vädret. Men alltfler väljer att sitta inne…

2014-08-19

När jag satt på bussen och skulle hem till “byn”, såg jag stora svarta moln som var på väg mot just Storvreta… jag nästan förstod att här blir det blött…

Lite proviant (det går ju åt en hel del just nu med LCHF som riktmärke) inhandlades i den lokala butiken och när jag skulle ta mig hem spöregnade det. En liten paus gjorde att jag vågade mig ut, men jag hann inte långt förrän det var dags igen.

Ett träd fick bli mitt skydd och där stod jag och tryckte en stund. Tillslut visade sig solen igen och då passade jag på. Jag hann hela vägen hem innan det brakade loss igen. Det är ett mycket märkligt väder just nu. Ena stunden spöregn för att minuten senare vara sol. Fram och tillbaka hela tiden.

En rolig sak fick jag höra idag. Äldsta dottern har hittat en bostad i Umeå! Det är alltså ordnat! Hon ska dela en trea med en annan studerande och hon kommer att få ett andrahandskontrakt som gäller till årsskiftet. Till skolan är det fem kilometer. Det känns så skönt att just den här biten är fixad, men jag har fortfarande lite svårt att ta in att hon nu ska bli bosatt i Umeå. Hon åker dit väldigt snart…

Umeå är en stad som jag aldrig har besökt. Nu kanske det blir ändring på detta. Vi får väl se om dottern vill ha mig däruppe… (;-)

Alla ni som har engagerat er, TACK! Det betyder mycket att få veta att människor bryr sig och att så många ville hjälpa min dotter med detta.