Skrev en massa i natt om hur jag mår och ser på varat just nu. Precis som förra året egentligen i samma tid, men det blev snabbt så negativt och svart att jag låter det vara sparat i den digitala byrålådan.

2014-06-20
Felix önskar alla en fin midsommar. Ikväll får kattpojkarna lite räkor…

Håller sig regnet borta grillar jag för sonen. Hans kompis undrade om han ville följa med till grannbyn och fira men han tackade nej. Synd tycker jag men jag förstår honom på ett sätt. De ska träffas ikväll i alla fall och leka. Jag är så tacksam för att han har denna kompis.

Jordgubbar och glass och före det en grillad köttbit om vädret vill, men just nu så ser det inte så lovande ut. Midsommarafton numera är på ett sätt som jag inte trodde att det skulle bli för X-antal år sedan. Den enda jag kan klandra är mig själv för detta.

Med dessa ord önskar jag er en fin midsommar.