2014-06-08

I torsdags efter jobbet fanns intentionen, att inte låta helgen bara glida förbi utan att jag gör någonting.

Idag skriver vi söndag och helgen blev precis på det sättet. Isolering och ensam just för att jag inte har kraft att förändra det. Vad det riktigt på djupet beror på, det orkar jag inte skriva om igen så mycket. Svårt med människor och relationer rent generellt. Gör bara det jag måste så att säga.

Tittat på några filmer. Varit ute ett par gånger för att jag måste handla, om inte till mig så till mina katter. Lyssnat en del på musik.

Försöker få det till att jag behöver den här ensamheten just nu. Att det för mig är viktigt att kunna landa i detta, att acceptera att jag själv kan tycka om mitt eget sällskap. Jag vet inte jag, det blir mycket musik, TV och data, där jag surfar runt eller kollar på program som jag normalt sätt aldrig skulle titta på. Ibland blir jag så less på allt att jag bara stänger av och går och sover en stund.

I morgon ska jag jobba min sista vecka innan semestern. En semester som jag precis som vanligt inte planerat alls. Förlamad i besluten och inom mig är det så svårt att bestämma saker och ting. Har liksom ingen geist eller lust. Förr var vi fler som bestämde tillsammans, men nu när jag själv ska komma på saker, då tar det stopp.

Det blir som det blir, på fredag kommer yngsta sonen och det är mitt ljus i livet! Vi får två veckor tillsammans och då måste jag vara aktiv. Om inte annat för andras skull.