2014-06-05
Förtroendevalda och den nya tekniken.

Dag före röd dag betydde alltid förr halv dag. Numera när vi har årsarbetstid är det bara en papperstiger detta med halv dag, så idag jobbade jag precis som vanligt, även om det i mallen angavs halvdag.

För det var full fart med möte för de förtroendevalda. Innan så fick en del av dem hjälp med sina paddor. Numera så är alla utrustade med en iPad, just för att slippa de stora luntor som alltid tidigare skickades till dem med vanlig post. Det verkar funka riktigt bra för de flesta och många vinster görs, åtminstone på lite längre sikt.

2014-06-05
Flyttkartonger tillsammans med bärbar dator som backupar.

Det är omflyttningar, nyanställda och rokader ofta på jobbet. Min uppgift är se till att allt det tekniska fungerar. Idag så gick allt riktigt bra när jag hjälpte en nyinflyttad med backuper och e-postinstallation.

2014-06-05
Till vänster min arbetsplats. Mitt emot mig nödutgången som folk går i hela tiden.

Någonting inom mig känner nog att det är dags att flytta kontoret en trappa upp. Tror att flytten kommer lägligt. Har ju suttit på samma plats nu under flera år. Jag behöver ombyte.

2014-06-05
Gåvor planeras och köps in.

Studenterier på gång. Lunchen ägnades åt jakt efter gåvor.

Nu sitter jag hemma. Mår nästan lite illa eftersom jag snart dragit i mig en påse av gubbgodiset…  men jag har ju svårt med balansen.

Yngsta dottern tittade in en snabbis, hon skulle hämta en sak. Hon ser ut att må så bra. Då mår jag också bra, även om det betyder att jag inte träffar henne lika ofta nu som förut. Kärlek kan göra under med människor. (;-)

I morgon så ska jag tvinga mig ut på en grej som jag inte har gjort på år och dar. Mer om det i morgon.