Satt och lallade lite med mobilkameran i morse. Tröttlund.

Att ta de rätta besluten. Att med hjärtat känna det. Det är en nåd och det ger kraft. Det må vara stunder av tvivel, men i det långa loppet så finns det bara en väg framåt. En väg jag måste gå för att helt enkelt orka vara kvar.

140509_02

Maj har inte börjat bra. Regn och jävelskap nästan hela veckan. Ganska kallt också, men jag vägrar att byta jacka nu. Har jag tagit på mig sommarskruden, så är det den som gäller även om temperamenten står på 3 plusgrader när det är dags att åka till jobbet.

Maj som brukar vara en sådan mysig månad. Fan, behöver ju det just nu. Det ska väl bli bättre, men först i mitten på nästa vecka vad jag begriper.

2014-05-09

Ni ser väl själva?! Felix poserar! Bilden på Instagram är ännu bättre, då tittar han verkligen in i kameran. Han är ju så fin, Felix, Flexus, Fimpen och jag vet inte allt vad han kallas för, vår fina kisse!

Michael Jackson
Det har snart gått fem år sedan Michael Jackson lämnade oss.

De har nu släppt åtta demos från Michael Jackson och Timbaland har försökt att modernisera dem lite. Plattan går under namnet XSCAPE.

Jag tror att The King of Pop skulle vända sig i sin grav om han visste att detta nu hade släppts för allmänheten. Det är verkligen demodoft av spåren och ingen av dem sticker ut tycker jag. Bäst är faktiskt de obearbetade versionerna av Love Never Felt So Good och Slave To The Rhythm. Flera av originalinspelningarna känns både råare och mer ärliga, även om de inte riktigt är klara utan doftar lite demos.

Men jag förstår att Jackson inte valde att släppa detta på platta. Men vad gör inte de profithungriga efterlevande… de lär ju släppa allt som finns bara för att tjäna några dollar till… tvi vale! Det är inte dåligt, men det är heller inget att yvas över därav min tvekan.

Plattan finns på Spotify och där kan du också hitta originalinspelningarna samt en remix av singeln Love never felt so good med Justin Timberlake på sång och en hel del stönande.

Recensioner
SvD
Aftonbladet
Expressen