2014-05-02

Så här ser det ut när jag vaknar. Och inte vill gå upp. Och när jag vänder mig om i några minuter till…

2014-05-02

Vanlig arbetsdag. Var ganska skönt efter alla dessa dagar ifrån kansliet att få jobba ikapp det som jag låg efter. Hann med så pass att min helg blir lugn och fri ifrån tankar på datorer, webbsidor, anmälningslistor och det som alla vill ha hjälp med.

2014-05-02

Det blir ju ett större rum för mig snart. Som ni ser så är det något jag behöver. Ibland är det så belamrat med dataprylar att jag knappt ens vill gå och sätta mig vid min arbetsplats. Men den som väntar på något gott…

Lejonet i mig har just skrämt iväg den lilla kissemissen. Självklart så ska jag gå på en grej i sommar som jag vid första tanken fick en stor fet fjäril av, men mitt nytrimmade återuppväckta lejon svepte iväg både den och den lilla katten när jag fick tänka på saken en stund.

Självklart så ska jag stå upp för mig själv och för den jag är. Studentfester med människor som jag inte sett på år och dar ska inte få hindra mig, när det finns andra som jag verkligen vill träffa och då givet studenten själv.

Nytänk, ny väg och helt enkelt ett jävla mod!