Inspirerad och dann av att göra fish & chips på “riktigt sätt”. I receptet stod det så käckt att till och med ett barn skulle klara av att göra detta så att det blir ätbart…jo, jo…

2014-03-27

Vetemjöl, ströbröd, ägg och jag vet inte vad. En sås med majonnäs och bostongurka.

2014-03-27

Doppa hit och dit och sen köra fisken i pannan. Kan väl inte vara så svårt? Eller? Stekte på och var på topp i humöret. Filmade till och med en liten snutt eftersom jag gillar det fräsande ljudet väldigt mycket.. (;-)

Potatisklyftor som tillbehör. Det kändes ju så bra, men sen när vi skulle äta läckerheterna vid bordet, så var det liksom bara nja… ok…

Husmodern i mig fick sig en törn, det måste medges. Att testa nytt och försöka, det uppmuntras inte, den saken är klar. Det är liksom bara de gamla vanliga rätterna som går hem.

Fortfarande… ja, ja…