2014-03-19

Fasaden är just nu naken vid Åhlénshuset inne i centrala Uppsala. Den klassiska är på väg bort och ska nu ersättas av glas. Jobbet beräknas färdigt till julen 2015.

En promenad på lunchen tog jag till stället jag besöker ett par gånger varje år.

2014-03-19

Avskyr kläder, både att handla dem och sen behöva ha dem på mig. Klädtrasorna är ett nödvändigt ont och jag brukar som sagt var köpa in en del när jag ändå tvingar mig iväg. Går alltid på Dressman. Billigt och helt ok för min smak. Idag blev det ett par brallor, tre tröjor, kalsipper och strumpor samt ett skärp att hålla uppe kistan med. Ja, eller byxorna dårå…

Har väl aldrig haft ett sådant fräsigt skärp förresten, rena kobrastuket. Nu kommer jag även att se ut som en orm och inte bara vara en…haha!

2014-03-19

En timme efter det att jag hade kommit hem från jobbet så ställde de in alla bussar! Ett redigt busväder drar nu in över Upplandsslätten. Den buss jag åkte med kunde knappt få igång ekipaget igen när de hade släppt av passagerare för att det var så halt på vägen. Bakdelen slirade åt alla håll. Lite obehagligt var det allt.

Men det ska ju redan i morgon bli bättre väder. Fast frågan är ju hur det är när jag ska iväg till jobbet tidigt på morgonen? Den som lever får se..

Nu ska jag umgås lite med Kylie igen, fasligt vilken bra platta hon har fått till alltså! Njuter dagarna i ända ju.