23 mars så är det dags!

Det var ju ett tag sedan nu som jag och Claes Göthberg först blev intervjuade och sen rikligt fotograferade för ett reportage för Expressen Söndag.

Nu vet jag i alla fall när vi hamnar i tidningen och det sker med största sannolikhet den 23 mars. Jag har inte fått sett vilka bilder de valt men jag vet hur orden är lagda och det är för mig det allra viktigaste.

Tycker intervjun som Fatima Bremmer gjorde med mig blev riktigt bra och jag ser spänt framemot hur det blir i tryck. Ödmjuk och inlyssnande var hon när vi pratades vid vilket jag uppskattade mycket.

Fotografen Cornelia Nordström imponerade stort på mig och ett bestående minne är hennes genuina proffsighet och hur skicklig hon var på att fotografera. Här såg man verkligen skillnad på proffs och amatör. Söker man på hennes namn samt fotograf så ser man några av de hon fotograferat genom åren.

Vad handlar det om? Vill man läsa detta så får man nog pallra sig iväg till affären den 23 mars eftersom jag inte tror att detta hamnar på webben överhuvudtaget.