Fredagen blev märklig. På mer än ett sätt.

2014-01-31

Beskedet att tidigare arbetskamraten Eva Noréus hastigt hade gått bort lade sordin än lägre än avtackningar och andra världsliga saker som präglat de sista dagarna.

Nu var jag inte sådär jättenära arbetskamrat till henne, men jag minns henne väl för hennes rättframhet och goda humör, speciellt för några år sedan då hon hade tjänsterum på kansliet.

Jag hjälpte henne då med datorn är det var problem och saker och ting inte ville fungera och jag kommer ihåg henne för att hon även brydde sig om mer än själva det arbetsmässiga. Hon kunde fråga mig om hur jag mådde och hur det var. Det är jag inte van vid om jag ska vara helt uppriktig, för det handlar hela tiden om alla fel som det är på de arbetsmässiga arbetsredskapen.

Hon kämpade verkligen själv de senaste åren efter sjukdom och makens plötsliga bortgång. Livet kan inte ha varit lätt för henne.

Må hon nu få vila i frid och möta de nära och kära på Andra sidan!