2014-01-09
När jag kom till jobbet så stod denna ståtliga tulpanbukett i cafeterian.

Mörker och trötthet. Var först tidigt till dietisten. Det gick bra. Hon var vettig och vi ska införa saker och ting i lugn och ro. En sak i taget. Verkar lovande.

2014-01-09
Paddorna hos Birgitta.

Idag drabbades jag av negativ stress på jobbet. Det var väldigt länge sedan jag kände så. För mig är det en stress som gör en frustrerad och man känner att man är fast. Positiv stress då har man mycket att göra, men man kommer framåt och i det finns en tillfredsställelse, men i negativ så fastnar man och då blir jag bara frustrerad. Så började dagen, men som tur var så släppte det tillslut när jag kom på hur man skulle göra. För det var ju så att Mats och jag skulle fixa 26 iPads och vi hade först bara den här dagen på oss, och det fick mig att bli redigt stressad när det strulade i början.

Först så fick jag inte ens igång mobilabonnemangen. Ingen service stod det oavsett vad jag gjorde och via wifi kunde jag inte komma in i dem eftersom jag inte kunde komma åt vårt egna av någon outgrundlig anledning. Så det blev liksom väldigt frustrerat ett tag när det inte ens gick att aktivera enheterna.

Ringde support och försökte en massa saker. Inget funkade. Men tillslut så kom jag på att via min egen iPhone så kom jag in på vårt wifi och när jag då delade den med varje iPad så kom även de åt vårt trådlösa nätverk. Då kunde jag konfigurera enheterna utan problem och när det var gjort så gick telefonabonnemanget igång och då kom man in i iPaden och kunde jobba vidare.

Men visst är det lite märkligt att man måste ha ett aktivt wifi som man kommer in i för att ens kunna aktivera iPaden? Det gick liksom inte enbart med mobilabonnemanget eftersom det bara var inaktivt. Har det verkligen varit så förut? Ja, ja… genom min mobil och dess wifi så kunde vi tillslut aktivera enheterna. Jag blev tillslut klar med aktiveringen på alla enheter förutom två stycken som jag fortsätter med i morgon.

Eftersom jag ägnade hela dagen åt detta och även en stund i morgon kommer att gå till detta som är högprioriterat så hamnar ju andra jobb på kö. Det märks direkt numera eftersom jag webbar så mycket. Där finns det mycket att göra nu. Men jag räknar med att jobba länge i morgon och på lördag om det behövs. Tyvärr så verkar en del tro att deras ärenden ska fixas direkt, men jag kan direkt säga att skriver man VÄNTAR PÅ SVAR!!!!!!! när det bara gått några timmar sedan första mejlet, då blir jag lite obstinat. Jag sitter inte vid e-posten hela tiden och ibland så har jag annat att göra och då får vissa saker vänta. Den som skriker högst, får inte svar först! Så är det bara!

Just nu är alla barnen hos mig. Njut och andas in stämningen ikväll. Spar den till de kommande fjorton dagarna och minns tillbaka. Då ska det gå så bra så.