Bridgeblandning

Det var så roligt när jag gick med äldsta dottern på stan igår. Vet inte riktigt hur vi kom in på detta med Bridgeblandning men när jag berättade att jag börjat köpa det skojade hon med mig och sa att det köper ju bara gubbar!

Faktum är att hon har rätt, för ju mer jag tänker på det (ju fnissigare blir jag) så är det faktiskt så det är. För i mitt minne kommer det ju nu fram att min mormors karl Henrik brukade köpa Bridgeblandning och ha hemma i en skål. Det var på 80-talet och när jag besökte dem ibland i deras lägenhet på Äspholmsvägen i Skärholmen var det ju detta godis som gällde.

Frågan är inte om min farfar också var lite förtjust i denna godisblandning. Är inte hundra, men har för mig det.

Bridgeblandning har väl alltid varit gott, men sista gångerna har jag av någon anledning velat ha det i en skål i vardagsrummet… haha.. och ta mig en liten näve då och då.

Gubbgodis sanna mina ord.