En söndag som inte riktigt var som de brukar. Tog mig till den stora staden för ett besök hos syrran och hennes familj.

Ett par timmar i hennes kök gav mig många tankar. En del av dem var lite tuffa och fick igång ångesten inom mig. Det var ju viktiga ord för mig, men jag hittar inte riktigt redskapen för att komma igång tycker jag, men nu fick jag ord som gjorde att jag bara måste ta tag i även detta.

Så nu har jag beställt en träningscykel.

För jag vet inom mig att jag nu måste förändra även den här biten i mitt liv. När jag fick orden från en orolig syster så gick de rakt in. Jag vet ju att alternativen inte längre finns.

A har konsulterats efter det att jag såg på monteringen. Hon är duktig på sådant och hon kommer att bli belönad om jag nu tvingas ta kontakt med henne. För när jag ser vissa instruktioner så blir det bara svart för mig. Orkar inte riktigt med tanken på att delarna bara ligger där på golvet.

Kerstin Thorvall använde uttrycket ångestriden och det stämmer så bra in på mig nu. Måste liksom agera och kanske kan en träningscykel vara en bra start på något nytt för mig?

Vill ju vara med ett litet tag till ju…