Så mycket bättre

Efter två program av Så mycket bättre så är det bara att konstatera att konceptet håller, även en fjärde säsong. Jag erkänner att jag var aningen skeptisk när jag såg vilka som skulle delta och det handlar mest om att halva gänget var för mig ganska okända rent musikaliskt och att jag inte har lyssnat så mycket på dem.

Men så positivt överraskad jag har blivit! Efter två program så är inte frågan om tolkningarna i år håller högre klass än någonsin tidigare? Så imponerad av versionerna och sättet de tar sig an de andras musik.

Lill Lindfors

Lill Lindfors (bilden), Agnes och Titiyo har jag lyssnat på en del genom åren, så där visste jag att tolkningarna skulle hålla en väldigt hög klass.

Men att även Ebbot Lundberg, Ken Ring, Bo Sundström och Ulf Dageby allihopa skulle vara så skickliga att tolka och göra sina egna versioner på de galanta sätt som de hittills har gjort imponerat stort på mig. Jag hittar faktiskt inget riktigt bottennapp hittills i år och det har aldrig hänt tidigare.

Det jag gillar är just blandningen och mixen av stilar och röster, men även den goda stämningen och att de blandar högt och lågt när de umgås. I det finns det inget program som slår Så mycket bättre och frågan är om inte årets upplaga hittills är den bästa what so ever?

Längtar efter nästa lördag…

Relaterat
Så mycket bättre säsong 4