Folkilsk på grund av foderintaget. Det kan inte bero på annat. Men jag måste fortsätta även om min stubin är helt borta vissa stunder. Det handlar om mitt eget mående och i slutändan så mår jag bra av att fortsätta. Då blir stubinen längre och tills dess så får jag hålla mig för mig själv. De dagar svälten slår till…

Så min fredag går i hungrighetens tecken där allt associeras till mat tamejfan… en dag, en gång så måste det ju släppa och kännas åtminstone ok när jag kör detta. Det är bara att bita ihop och gå ut och ta ett glas vatten till. På vägen ut till köket så kan man väl snart höra hela jag skvalpa…haha!

Ikväll kommer äldsta dottern på besök och stannar över helgen. I morgon kommer den yngsta för att hämta ett paket. Tror hon har beställt en jacka. Det är gott för mig och bra att se framemot. Det hjälper mig på flera olika plan att mina älskade barn tittar in då och då.

Men inte gnäller jag inte. Inte klagar jag… (;-)