Huvaligen så morgonpigg jag är denna helg! Måste ju bara bero på den kraftiga energiinjektion jag fick i torsdags! De härliga minnena hänger fortfarande kvar från föreställningen. Så fantastiskt upplevelse för mig!

Försökte kolla in Nyhetsmorgon, men jag måste säga att det programmet bara blivit allt sämre med åren. Inte nog med att det är en massa reklam hela tiden utan sen handlar det bara om mat, växter och sådant som jag inte är ett dugg intresserad av. Kom tillbaka, Lasse Bengtsson! Så det var bara att stänga av skiten!

Glocalnet har jag alltid hyllat för att deras internetlösning alltid varit så stabil. Det är väldigt sällan jag har haft problem med linan och dessutom är de billiga som sjuttsingen. Lågt var det ju… Men idag har det strulat som sjuttsingen och inget fel har de enligt hemsidan. Ja, jag kan ju gå in via mobilen men det är ju inte alls samma sak. Det blir sirap då. Så jag har startat om, stängt av och startat om igen. Men det har inte riktigt velat släppa och ibland är det totalstopp. Vi får väl se om det blir bättre under dagen, så jag kan fortsätta att hävda hur bra Glocalnet är.

Saker och ting är på G. Jag känner det inom mig. Det märkliga är att det är JAG och ingen annan som kan förändra saker och ting till det bättre. Det låter väl som en självklarhet för det flesta när man säger det, men sen när man ser hur folk agerar så skyller de många gånger på saker och ting utanför dem själva. Jag har ju varit och är sådan ibland. Men jag tror faktiskt att jag efter alla dessa år alltmer förstår att det är JAG som kan förändra saker och ting, ingen annan. Nu även i praktiken och inte bara med intellektet. Jag har trott mig att förstå detta för flera år sedan, men sen har jag ändå alltid skyllt måendet på saker och ting utanför mig själv. Bannat människor och skyllt på dem istället för att plocka ut stickan ur det egna ögat. Varit så arg och dömande, ja rentav elak ibland. Sådant som jag själv verkligen avskyr hos annan. Speglarna i andra, ja ni vet…

Dramaten i Stockholm
Dramaten i Stockholm gav mig kicken.

Bara detta med att gå på teater! Vilken kick det var för mig. Tänk att det tog så många år att begripa det fantastiska med teater! Det visar väl att det aldrig är försent att hitta något som man gillar! Är så glad att jag hittade just detta men det behöver ju inte betyda att det blir lika bra nästa gång. Men jag hittade ändå någonting som verkligen fick mig att “vakna till” och det har varit ett stort problem för mig på senare år, att hitta saker som jag gillar att göra när jag är ensam utan mina barn. Någonting som lyfter mig och ger mig energi. Det har varit så svårt för mig. Men nu så kanske detta med att springa på teater kan vara min grej. Jag hoppas det så innerligt och att ha någonting att se framemot.

På jobbet händer det också grejor. Där försöker jag bara hänga med och vara så öppen det bara går. Inte se hindren direkt utan verkligen försöka fokusera på möjligheterna. Har en känsla av att än fler utmaningar står för dörren gällande jobbet. Utmaningar som jag ska bejaka och ta till mig och inte bekymra mig för som alltid tidigare gjort. Jag försöker se det som personlig utveckling och att det är bra för mig.

Får jag tendenser till självömkan och ångest så slåss jag inte emot det som tidigare. Jag låter det vara och frågar mig själv vad står nu detta för. Vad fan vill du nu då?!! Då brukar det faktiskt släppa…

Jag är för gammal för att grubbla på oväsentligheter. Jag är för ung för att ge upp livet och bara sitta och tycka synd om mig själv. Jag är här nu och det är JAG som har bollen. Ingen annan. Bejaka livet istället för att bekymra sig om detsamma.