Omtag, nysatsningar och ett försök att förändra. Det känns ganska gott och jag är redo. Första arbetsdagen var bra och jag fick mycket gjort.

Vaknade före mobilklockan (vilket jag nästan alltid gör) och gjorde mig i ordning i lugn och ro. Väckte sedan sonen och morgonrutinerna rullade på som vanligt.

Det var lagom mycket folk på bussen. Ingen trängsel och inga märkliga dofter. Härligt! Gick igenom alla mejl som ramlat in under min semester och gjorde ett par halvakuta saker emellan under dagen. Ingen hets, inget som jag inte klarade och det var en bra start på höstsäsongen.

Hemma så lagade jag tacos åt barnen och nu sitter jag i soffan. Första dagen var riktigt bra och jag hoppas så att det fortsätter på detta viset. Jag ska med min egen vilja intala mig själv att det är jag själv som har kontrollen över mitt liv. Det får liksom ta den tid det tar nu.