2013-07-24

Dagen till ära. För oss fotbollsvänner så är det ikväll en viktig match för Sverige i EM!

Så torrt att även en soldyrkare som jag nu vill ha redigt med regn.

2013-07-24

Alla sätt är bra.

2013-07-24

En del kämpar på i det torra.

Smidigt med Slingan* idag. Lite smågnäll men i det stora hela en bra promenad. Längtar dock väldigt mycket efter att det ska bli den 25:e… ganska knäckande dagar faktiskt. Men i morgon så släpper det.

Sonen har varit och lekt med grannpojken. De har härjat en del och nu ser han ut som en övermogen tomat. Men det är bra, jag är så glad att M finns i närheten. Att de leker så bra tillsammans.

Fredag så blir jag ensam igen. På ett sätt så är det skönt, på ett annat sätt lite jobbigt, men jag vet ju numera vilka regler som gäller i umgängesfabriken. Har beställt klipptid på stan på fredag och funderar på hur vågad jag ska vara den här gången? Det växer ju så fort. Måste nog också upp på jobbet en snabbis eftersom jag hjälper lilltjejen med det byråkratiska

Musiktips!
Belong To The WorldThe Weeknd

Han har lyckats igen! Vilken känsla!

* En runda runt stora delar av förorten, som är ca 4,5 km lång.