Dagsfärska gubbar

Dammsugit lite, tvätta en maskin och klippt klart gräset på baksidan. Sen bara suttit och glott ungefär. Visst, ja tog ju en tur till ICA också för att köpa lite jordgubbar och glass eftersom sonen kommer till mig en natt. Vädret kan jag inte klaga på, det har varit en fin sommardag och lite solande har det också blivit.

A och yngsta tjejen ska ju till Malmö i morgon och stanna där några dagar. De ska se Blixa Bargeld på lördag och Peter Murphy den 9 juni. Det blir en liten semester för dem båda. Hoppas de får det bra och att resan blir spännande för dem, för de ska ju flyga dit!

Själv har jag ingen aning vad helgen innebär. Vet bara att det är vanlig arbetsdag i morgon och att sonen följer med mig. Under eftermiddagen hämtar Tofflan honom och de två tillbringar helgen tillsammans.

På söndag kväll kommer pojken tillbaka till mig för att sedan på tisdag åter vara hos sin mor i ett par dagar innan det är dags för pappa igen och de ordinarie 14 dagarna. Umgängesfabriken när den är som rörigast.

Får se om jag orkar att vara social eller om jag bara vill hem och sitta i ett hörn och tycka synd om mig själv. Ibland så är det skönast.