2013-05-18

Igår när jag var ute och traskade såg jag att liljekonvaljerna är på G. Så fort det går alltså… Liljekonvaljer luktar ju så gott.

2013-05-19

En del av mig vill bara lägga ner stegtävlingen och det är LATMASKEN inom mig som gapar och skriker, han som alltid lägger av när det börjar ta emot lite. Men sen har jag en alltmer växande del som protesterar och går ändå. Så var fallet idag, och det går ju… och sen när jag väl kommer igång så kan jag traska ett bra tag och idag hamnade stegen en bra bit över mitt mål på 10 000 steg. Och högerbenet håller bra…

Själva tävlingen håller på en vecka till. Det viktiga för mig är sedan att hitta motivation att ändå fortsätta på den inslagna vägen.

Nu blir det hockeyfinal och förhoppningsvis så glimmar guldet över hela vårt avlånga land om några timmar!

Sen en dagsaktuell bild på en älskad “Fimp”

Felix