Den 14 april tog jag inte en enda bild under min semester på Cypern. Kanske är det symptomatisk med tanke på det som hände? Jag vet inte jag, men så var det i alla fall. Jag badade då i alla fall i poolen och hade det trevligt med grannarna.

På måndagen så blev det dock några bilder trots att jag var trött… (;-)

Seasons

Om något kan kallas för stamhak för oss så måste det ju bli Seasons. Där var vi fyra gånger efter att ha gått runt i Ayia Napa under förmiddagarna. Trevligt och vad jag tror bredvid huvudgatan, vilket gjorde att det åtminstone var lite folk och rörelse där.

Ett besök på Kentucky Fried Chicken blev måndagslunchen. Friterat och så gottigt.

130416_cypern01

Dagen efter så tog jag detta fina självporträtt när vi var ute och gick.

En rolig korv såg jag också. Det var väldigt många ställen som fortfarande var stängda. På en del andra så renoverade de, målade och stod i.

Borta i horisonten så syns pariserhjulet. De hade ett eget litet nöjesfält nära havet.

Vi tog oss till stranden en dag. Jag testade att doppa mig, men klarade bara av halva hyddan. Det var blåsigt och lite för kallt och dessutom var botten väldigt stenig där jag gick. Men jag försökte i alla fall…

Bild från vår balkong. En sen kväll åskade det och blixtrade det utav sjuttsingen för övrigt.

130417_cypern01

Balkongen med tre blåa handdukar var vår balkong.

Fint väder som vanligt. Fina färger på blommorna.

Den sedvanliga stunden på Seasons. Idag så testade jag en Mojito för första gången i mitt liv. Har länge varit sugen på en och den var väldigt god!

Hungrig som en häst? Ja, man kunde ju tro det när vi fick in middagen på Hungry Horse. Vilka jätteportioner och vilken trevlig personal!

Vi besökte också kyrkan i Ayia Napa där vi tände ett ljus för de som gått över till Andra sidan.

130418_cypern02

Utanför kyrkan i Ayia Napa.

Även denna dag begicks det en premiär! Grekiskt kaffe som var starkt och gott.

Efter att ha shoppat tröjor, ett litet skepp, en kylskåpsmagnet och lite annat smått och gott så tog vi oss en lite lunch på Aragma.

Kyrkogård i Ayia Napa.

Fick hjälp med packningen på torsdagskvällen.

Sammanfattning? Ja, vad ska jag säga… första dagarna trevligt och sedan blev det lite olustigt genom den incident som inträffade. Känner också än mer att solsemestrar på det här viset inte är något för mig, det blir lite för utdraget det hela. Jag föredrar 2-3 dagar i en storstad, men det visste jag mycket väl innan jag åkte iväg på denna resa. Den känslan förstärktes efter en vecka i Ayia Napa på Cypern.