2013-04-03

Idag följde grabben med mig till jobbet. Han är så tålmodig och lugn när jag flänger omkring på jobbet och ska fixa saker och ting. Han fick låna en dator och en datatidning som han blev väldigt förtjust i. Detta i kombination med några koppar choklad gjorde att det ändå var ok för honom.

Den var rena familjesammankomsten ett tag på jobbet. Äldsta dottern var där också och gick en valutbildning. Hon ska ju hjälpa till med det administrativa som har med kyrkovalet att göra.

Sonen kämpade på med en gubbe som till en början på dagen var på ett uselt humör. Tror att det är min dåliga sömn den senaste tiden som idag var orsaken till att stubinen var kortare än vanligt.

I morgon vill han dock vara hemma och jag kan förstå honom. Det blir lite drygt tillslut även om vi lunchade på favorithaket. Kanske hänger han med på fredag igen, den dagen som är min sista med barnen för den här svängen… (;-(