Yngsta dottern har dragit till huvudstaden och hur länge hon blir borta står skrivet i stjärnorna. Yngsta sonen ska ikväll till sin mor eftersom det för mig är jobb i morgon. Det är således slut på ledigheter på några dagar och skärvor av ensamhet når mig ånyo.

Han kommer dock tillbaka i morgon kväll för att stanna hos mig till på fredag. Mitt liv fokuserar kring barnen, så är det ju, men faktum är att jag snart ska upp i en flygmaskin igen som ska ta mig till Cypern. För min egen skull. Längtar faktiskt väldigt mycket efter den resan. Behöver värme känner jag. Egentligen på mer än det planet, men det får duga så länge.

130401

Lyxade till det i morse. Hade ju lite ingredienser kvar från tidigare.

Ägg i alla dess former går hem hos mig. Räkor, rom och majonäs. Kan det bli godare?

Det är väldigt sällan jag äter sådan här mäktig frukost. Idag blev det så mycket att jag hoppar över lunchen.

Vad denna dag har i sin vagga är nog ganska mycket hushållssysslor. Tvätt, disk och sugning. Förhoppningsvis så hinner jag med en film också. Fick ju en nytändning i förrgår när jag och yngsta dottern kollade in några rullar. Gillar att kolla på film.

Inga aprilskämt här inte. Jag har för dålig fantasi för det och dessutom skulle jag aldrig komma på något trovärdigt. Så för att bli lurade så får ni allt bege är till andra ställen. Här kammar ni noll.