Tänkte först inte skriva ett ord om att det ikväll är dags för Earth Hour mellan klockan 20.30-21.30 för sjunde året, MEN det gnälls så förbannat på flera håll om att det bara är ett jippo, något för miljömuppar och att det bara handlar om att döva sitt eget dåliga samvete!

earthhour_2013

Jag blir så trött på den argumentationen och den om någon slår väl tillbaka på den som uttrycker detta om dåligt samvete? Som om de försöker ge oss som försöker göra något bra av detta dåligt samvete?!

Vi har alltid firat Earth Hour i min familj och min tanke med denna timme är att medvetengöra varandra om hur man ska agera när det INTE är Earth Hour och det dåliga samvete-argumenten kan i det skenet inte vara mer fel. Det handlar om en familjemanifestation för min del och så tror jag många familjer åtminstone ser på det.

Vi pratar, myser och har en fin timme tillsammans. Det är vårt Earth Hour och något dåligt samvete finns inte här ute i förorten i alla fall.