Vilket fint väder vi har fått idag. Solen skiner och det är riktigt fint ute. Lite kallt, men det gör inget när himlen är blå.

Lillgrabben ska till modern ikväll. Men i morgon så strålar vi samman igen för en kul helg tillsammans i Stockholm och den stora finalen i melodifestivalen. Ska bli spännande, även om kontrollfreaken i mig tänker mycket på resorna och hur det ska gå? Funderar också på biljetterna, tänk om de finns i fler upplagor osv osv…

Jag fick så mycket råd idag på fikat att jag kände mig som en 10-åring och även om jag vet att de menar väl, så blir det ibland lite tröttsamt.

Ett ex: Vi kommer att vara framme i Solna Centrum ungefär klockan 19.00. Vad jag förstår så tar det cirkus 10 minuter att gå till Friends Arena. Vi ska vara på plats SENAST 19.45… borde inte en marginal på 35 minuter då räcka? Jag tror ju det, men det var många som tyckte att vi skulle åka ännu tidigare… visst, hade vi haft bil så förstår jag det resonemanget, men nu åker vi T-bana och sådana köer tror jag inte att det är (även om 28 000 ska in) eftersom insläppet är automatiserad vilken innebär att varje biljett avläses maskinellt. Då borde det väl gå undan? Så jag är lugn, eller? Vi kanske tar vi någon T-bana tidigare, bara för att vara helt säkra, så att vi är där mellan halv och kvart i sju åtminstone. Ni ser, råden äter sig in i mig och jag tar till mig, även om jag känner tröttheten..

Yngsta dottern stannar ikväll hos mig och vi ska ha en lugn fredag med mys och säkert en skräckis som avslutning. Igår kollade vi på en som var lite obehaglig tycker jag. Om en tjej som blev besatt av en ”ond” ande genom ett skrin som hon hade köpt på loppis. Tydligen en sann historia, även om vi hade svårt att tro på allt som visades. Men, men.. vad vet jag?

Hon är kattvakt över helgen och tar hand om våra djur, så de slipper ensamheten. Det är kul att hon vill det.

Har köpt David Bowies nya album som släpptes idag. Det heter ”The Next Day” och finns på iTunes om du vill köpa det själv. Lyssnar nu för fullt…

Nej, nu ska jag tugga i mig resten av salladen…