En del säger att lamporna numera ska hålla längre. Jag vet inte jag, är skeptisk. Batterier går främst till Wii-konsolen. Självklart så går jag till återvinningsstationen med dessa saker.

En gång i tiden så var han ett stort hopp och stöd för mig, men han tappade stort när han inte kunde stå för det han gjort. Idag har jag bara kvar vattenkannan…

Vet inte varför riktigt, men när de högg ner alla träd vid garageuppfarten på jobbet så tyckte jag att det var helt ok. Öppnare, mindre löv och sly. Att ta bort och börja om helt.

Ständigt dessa uppdateringar, rensningar och packningar i tjänsten.

2013-03-06

Den 15 september 2013 så är det kyrkoval i Svenska kyrkan. Idag så ställde jag i ordning vårt valrum inför valet. Det är månader av förberedelser med registreringar av kandidater och en massa annat administrativt. Tre bärbara datorer med externa tillbehör väntar nu bara på att användas.

524 911 personer är medlemmar i Svenska kyrkan i Uppsala stift. Över 70% av alla i Uppsala stift tillhör fortfarande Svenska kyrkan. Det fokuseras så ofta på hur många som lämnar Svenska kyrkan, men då får man ju inte glömma hur många som faktiskt har varit med och att det fortfarande efter 13 år (då kyrkan skildes från staten) är så pass många som känner förtroende och vill vara kvar. En bred folkkyrka, en tanke som jag gillar.

Mellandag. Slutade tidigare än vanligt. Trötter.