Kollar vasalopp

Vasaloppet med alla de maskiner jag kan (älskar att multitaska och det går bra trots att jag är man). Det är kul att kunna följa loppet i olika media samtidigt med kaffe och äggsmörgåsar som sällskap. Nån gubbe vid namn Djupvik leder när dessa rader skrivs. Den trefaldige mästaren Jörgen Brink ligger på 19:e plats…

130303_02

Den finaste av de finaste. Maxi Kastan aka Mägi, Maxslas och en massa andra smeknamn. Kär katt har många namn.

Andra chansen igår dårå. Jag tippar skitilla i år. Inget av det jag trodde innan blev verklighet utan det blev två unga gossar som gick vidare. Tupp-Robin som galer som jag vet inte vad i sin låt och Snopp-Anton som inte kan låta bli att dansa utan att ta sig på de ädlare delarna… Andra chansen var ingenting att yvas över i år… nu fokuserar vi på finalen!

Söndag utan mål (som vanligt alltså) och kampen blir att komma ut överhuvudtaget!