Surface & lasagne

2013-02-19

Det är ett helt annan gränssnitt och ett helt annat utseende på många plan. Idag kom äntligen Microsoft Surface RT som jag ska testa och se om det är något för oss på kansliet. Har redan stött på patrull på ett par ställen, men jag hoppas att jag ska lösa det genom andra sätt. Men det är roligt att Microsoft satsar på en så pass annorlunda platta om man jämför med t ex iPad.

130219_02

Tofflan frestade så på sin blogg med en fårost- och tomatsåslasange och jag gav mig bara dän på att jag skulle göra den i afton, även fast jag var helt ensam. Den smakade väldigt bra och räcker minst två dagar för mig. Mumma!

4 svar till “Surface & lasagne”

  1. Kul att du gjorde den och gillade den! (Lasagnen, alltså!) Inte så dyr mat heller och braiga matlådor. Du kan ju ha nåt bröd till ifall du tycker att den blev för blöt, ett bröd som suger upp såsen!

Kommentarsfunktionen är stängd.