Är faktiskt ganska nöjd med ensamheten just nu. Ja, jag vet det har ju låtit helt annat tidigare, men så är det idag.

Tänker oftast negativt, försöker verkligen vända. Negativt ger negativt och positivt ger positivt, det är ju inget konstigt, eller hur? Men när jag försöker dra det lite längre och prata om Karmalagen, då slår en del bakut.

Karmalagen existerar i högsta grad och fungerar, även för de som tror sig komma undan. Alltid. Tvivlar du eller vill du inte se det så är min franka uppfattning att du har ett för stort ego. Du ser bara andras tillkortakommanden och glömmer dig själv. Det allra svåraste i livet är att se sin egen skuld. Kan man det, utan att bli martyriskt, då är mycket vunnet. Då smeker karmalagen dig. Jag har gått den “hårda” vägen och vet att det fungerar på det viset.

Ger du ut positivitet så möts du av det. Svårare än så är det inte. Tvekar du och tycker att svaren dröjer så är det ditt ego som har för bråttom. Allt händer inte direkt. Men din attityd gentemot människor påverkar i högsta grad hur människor behandlar dig. Om inte direkt, så på sikt.

Som jag sa tidigare så finns det många exempel på där människor ifrågasätter karmalagen. De tror inte på den absoluta rättvisan utan de tror att de ska ha fördelar på något vis och att deras egon kan påverka skeendet. Jag vet, jag har själv trott så under många år och jag har haft så kallade vänner som fortfarande lever efter den devisen, det är alltid andras fel för att jag lever som jag gör idag.

Men karmalagen är totalt rättvis, kan du se det så kommer ditt liv att bli bättre. Skit i ditt ego utan möt världen utifrån känslan av att det JAG ger ut, det får JAG tillbaka. Kanske inte direkt, men ha tålamod, det kommer… jag vet vad jag pratar om.

Människor kan sitta fast och älta det gamla (jag vet så väl) men det beror enbart på dem själva och deras egon. De skyller på myndigheter och andra hela tiden. Det pågår i så många år och allt står bara still. Ingenting händer och tacka fan för det. Ens eget agerande är A och O. Ni kan ifrågasätta det hur mycket ni vill och ni kan tycka att jag har fel, men kolla då själv då på ditt liv. När händer det saker? Vem tar initiativet?

Karmalagen är en realitet. Jag vet.