2013-02-12

Frukostseminarium hos TV3 redan vid halv åtta i morse. Positivitet och möjligheter. Egentligen ganska självklara tankar, men ack så viktigt att påminna sig om. Var där med chefen och det var intressant även om en del inte var applicerbart på just min arbetsplats. Men att se möjligheter istället för hinder, det mår alla bra av oavsett vart vi befinner oss så att säga.

Det årliga utvecklingssamtalet med chefen var väldigt bra för mig. Positivt och en riktig höjdare för mitt ego. En del krav men också mycket beröm. Tänk att det ska vara så svårt i vardagen att se att jag duger och att jag gör ett riktigt bra jobb. Utmaningar och bra tankar kring fortsättningen.

Hjärta livet. Ta vara på chanserna jag får. Se mitt värde och att det också är positivt att ha med mig i arbetslaget. Det var viktigt för mig att få höra det av min chef. Värmer mig mer än vad jag kan uttrycka i ord.