130105_2
Solen håller låg profil just nu.

Tjejerna har åkt till stan, sonen är på rummet sitt och jag kollar hockey. Nuläget när detta skrivs.

Tidigare idag så var jag och grabben ut en sväng till en av förortens butiken. Den som är lite dyrare och som har lite sämre service… men den är något närmare så den fick det bli idag. Eftersom fordon saknas så blir det många handlingar. Inte bra rent ekonomiskt, men vad göra när det är som det är?

En hemsk natt. Men det har jag redan skrivit om. Värken är molande men bättre, men jag tog faktiskt en Ipren för ett tag sedan. Fast jag tycker nog att det borde bli än lite bättre nu, även om jag inte klagar som jag gjorde för några dagar sedan. Jag kan ju gå nu hjälpligt och klarar av hushållssysslorna på ett ok sätt. Den som lever får se.

Längtar efter… …ja, vad längtar jag efter egentligen? Icebreaker för att inte tala klarspråk.