2012-12-13

Så var det luciadagen. Igen! Det är när dessa högtider infaller som man märker hur fort tiden går. Ännu ett år. Fast jag slog inte på TV:n i morse. Orkade inte och var väl egentligen inte så intresserad. Det var mycket annat som var i tankarna.

Det enda luciatåg som jag såg var jobbets egna. Skönsång och en fin stund. De traditionella tillbehören var på plats och för ovanlighetens skull så tog jag mig en liten mugg med glögg fullt med mandlar och russin. Helt ok faktiskt.

Äldsta dottern jobbade extra idag och kommer att få göra så även i morgon. Det är magsjuka bland personalen. Även A är magsjuk, vilket gör att barnen stannar hos mig en dag extra, så att hon får vila upp sig. Det blir nog en hel del samarbeten under sista veckan före jul misstänker jag. Vi får se hur läget är på lördag, med både A och Tofflan. Mina tankar har under dagen varit hos just Tofflan och allt har vad jag förstår gått bra. Så skönt att höra!