Numerologi kan jag ingenting om, men det är lite coolt att vi skriver 121212 idag. Det är sista gången på ett bra tag sådana här nummerkombinationer kommer att finnas i våra datum. Nästa gång så har kistlocket för länge sedan slagit igen för mig och kanske är ju igång med nya livsutmaningar och lärdomar, vem vet?

Dagen började tungt. När barnen inte mår så bra så blir jag så påverkad själv. Var orolig under stor del av dagen men allt har gått bra. Skönt! Många tankar far igenom mitt huvud och känslan av otillräcklighet och icke-förmåga kom och gick hela tiden. Ibland önskar jag så att jag kunde ta över barnens smärta så att de fick må bra.

2012-12-12
Adventsstaken på jobbet.

En glad nyhet är att jag kan kalla mig redaktör från nyåret. Jag ska få huvudansvaret för våra interna webbsidor och det är väldigt roligt för mig. Känner mig hedrad av att ledningen tror på mig. Jag kommer att göra allt för att de ska bli nöjda. Grejen är att jag verkligen gillar att webba och då blir också resultatet bra. En väldigt viktig kick för mig att få just nu.

Två paket skulle hämtas ut på Coop i förorten. När jag kommer dit så är det endast en kassa öppen och kön är väldigt lång. Jag passade på att handla lite också. Efter en stund så kom det en tjej till och expedierade men det var verkligen kaos och det gick så sakta. Coop är ju också utlämningsställe för paket och i dessa tider så är det väldigt många som hämtar ut paket. Två unga tjejer ska alltså sköta två kassor och en kassa för post. Det gick ju inte alls och frustrationen steg hos oss kunder. Jag förstår inte hur de ansvariga i värsta rusningstiden bara har två stycken personal när det är sådant tryck i affären?! Dåligt, Coop Konsum Storvreta!


Att slå ihop post med mat kräver fler anställda, vilket dagens lilla äventyr med all tydlighet visade.

Så jag sa till ena tjejen när det äntligen var min tur, att jag bara handlar nu så kommer jag tillbaka och hämtar mina paket senare. Allt för att försöka lätta lite för dem. Jag bor ju ganska nära så för mig var det inget problem. Tyvärr så tänkte ingen annan så, men de kanske bor ångt från butiken, vad vet jag?

Nu ska jag alltså gå tillbaka till affären och jag hoppas att det är mindre folk där nu…

Jag vill avsluta med att skicka alla mina positiva energier och tankar till en kär vän som i morgon ska genomgå en stor sak. En jobbig sak och jag hoppas så att allt går bra!