2012-11-22

Det här med att jag aldrig går på reklam…. *host* det är ju inte riktigt sant. Såg i tidningen om en amaryllis med en fin plåtkruka för precis under hundralappen. Nu står ett exemplar så ståtligt och fint i mitt kök. Faktiskt en grej jag gillar med julen… …amaryllisar och då speciellt de helröda varianterna. Kanske ska jag köpa fler? Har en kompis som redan är uppe i fyra stycken… (;-)

Idag tog vi ner skylten på jobbet… ja alltså vi bytte till en ny. Ser nästa ut som ett guldigt kreditkort i jätteformat numera, men den gamla hade fel logga och har suttit alldeles för länge. Fast den var snygg på sitt sätt med mosaikstenar som bildade namnet. Fast denna blir nog bra tillslut den med när man blivit van.

Nu vila inför morgondagen. Tror det bli mycket känslor i svallning nämligen…