1211_dublin_10
Min bästa bild från Irland. The Spire of Dublin från underbar vy.

Lider nog lite av Irlandsbakishet. Vips så är resan gjord, min andra drömresa i livet är över och förbi. Det känns lite konstigt. Tomt och som om jag liksom aldrig var där. Men det är ofta så och jag minns att jag under resan sa till mina reskamrater att nu gäller det att vara HÄR och NU. Jag nöp mig till och med i armen när vi var på ett ställe, för att riktigt ta in att jag faktiskt var där.

Irlandsbakis är också en krånglade kista som jag tror inte var riktigt van med mina mat- och dryckesvanor under denna resa. Det har tagit ett par dagar för mig för att känna igen kaggen och få ordning på systemet igen. Nu så, tror jag att vi är kompisar igen.

Men mest så består min Irlandsbakishet av tomheten och att det redan är över. Vi var ju där under lågsäsong och de där riktiga trycket från pubarna infann sig aldrig. Inga spelningar och extra arrangemang i veckan, utan allt var på helgerna. Det känns ju lite tråkigt men vi visste ju att det skulle vara på det viset. Men ändå.

Nu vet jag inte när jag kommer ut nästa gång. Vill nog göra någonting med någon av barnen när jag har finanser igen och det tar ju sin lilla tid. Nu har jag åkt med vänner och inga barn ett par svängar, så det är nog dags för en resa med delar av familjen. 2013?