När man säger en tid men stänger av en annan, vad är det om inte dålig kommunikation och beslut som inte anar allvaret för de som man ska serva? När man stänger ner och startar om mitt i uppdateringar och filöverföringar som innebär merjobb, inte bara en gång utan tre gånger, då tycker jag att någonting i ledningen hos de som bestämmer falerar. Rykten och knapphändig information om vad som händer gör ju inte saken bättre. Hårdvara som brinner, ledningar som inte pallar och jag vet inte vad.

Frustration och väntan för de tekniker som är på plats hos oss genom just denna ickeinformation och dessa ständiga fördröjningar gjorde att många idag blev irriterade ju längre klockan gick. Själv var jag så frustrerad i slutet av dagen att jag åkte hem redan vid fyratiden eftersom det var dags för ett avbrott igen timmen senare. Nu var den dock aviserad, men jag bara kände att jag ville hem och bort ifrån allting en stund. För vad kunde jag göra, om jag inte hade några användare att hjälpa? Tyvärr så kan ju inte de ansvariga som jobbar på plats hos göra samma sak. De är beundransvärda som ändå försöker trots ständiga bakslag. Men att liksom inte veta vad som sker och när personal kommer till mig och jag står som ett ständigt frågetecken, det är inget roligt och nu är vi alltså inne på fjärde dagen med problem och trassel i detta försök att ansluta oss alla till GIP.

Dock så har de som kör tunn klient under dagen kunnat vara ute på sin arbetsstation i omgångar, mellan avbrotten dårå förstås. De bärbara tar en väldig tid eftersom nätverket och direktutskjutningarna avbryts i omgångar vilket har inneburit att man måste börja om. Jag vet inte hur långt de kommit och hur många som är kvar. Det jag vet är att jag inte fått några egna dokument ännu och att en del program som ska ligga på de centrala servrarna fortfarande inte fungerar.

Om jag såg ett litet ljus igår så måste jag säga att det är än längre bort idag. Inte ens kört med miljövänlig lampa längre… nu är det liksom bara en dag att vinka på… sen blir det verkligen allvarligt om störningarna fortsätter i helgen och nästa vecka.