Det regnar. Söndag eftermiddag. Tanke på att röja av på tomten inför vintern. Men när regnandet inte vill ge sig så får det vänta ännu några dagar.

Födelsedag i morgon. Lilltjejen blir 18 år. Paketen är klara, även om ett ännu inte har kommit fram. Men då får hon ju ett paket till i veckan av mig.

GIP-vecka på jobbet. Är jävligt spänd på hur det kommer att falla ut under veckan. För hur det än är så känner jag ett ansvar även om jag i detta inte spelar huvudfiolen. Men en del av mina arbetsuppgifter ska på ett snyggt sätt hoppas jag lämnas över till riksnivå. Utan större störningar och problem. Hoppas jag.

Annars tycker jag att för egen del så börjar ett inre lugn komma. Acceptansen eller vad man ska kalla det för. För trots att tråkigheter och besked vinar omkring mig så försöker jag förstå den bit jag kan påverka och den jag bara kan lyssna till. Den jag kan ta in utan att för den skull dras med i känslostormar som nästan välter mig. Försöker i alla fall.

Har faktiskt blivit väldigt duktig på att vara här och nu. Även om orden ibland säger annat. Även om jag kan drabbas av tillfälliga bakslag, men de är så korta nu att jag ganska snabbt kommer på banan igen. Det kanske helt enkelt handlar om att åren går och åldern gör sitt till? Vem vet?