Tre ynka plusgrader i morse, men solen tittade fram. Gick till en annan busshållplats eftersom jag först gick med höslovslappen till sonens skola. Tack vare A blir han ledig hela höstlovet. Han är hos mig då och jag får inte ihop en hel vecka själv utan att jobba, men då ryckte modern in. Tacksamhet.

2012-10-09

Tog en långlunch och besökte marknaden på Vaksalatorg. Fanns väl vissa saker som var intressanta, men det allra mesta är krimskrams om du frågar mig. En liten regnskur gjorde att jag skyndade mig snabbt tillbaka till jobbet.

2012-10-09

Tog mig till en av stans biografer för en dokumentär som jag verkligen ville se.

Vill ni se en fantastisk sann historia? Då får ni inte missa Searching for Sugar man. Dokumentären handlar om Sixto Rodriguez som spelade in ett par plattor som inte slog i början på 70-talet. Trodde han. Förutom i ett land, där han var större en Elvis! Historien är otrolig och jag måste säga att Rodriguez musik är jättefin. Har du spotify så kan du lyssna här!