Den 6 oktober så var det exakt 30 år sedan som Madonna släppte sin första singel Everybody.

Hon är fortfarande aktuell och hon har gång efter annan visat vem som är The Queen of Pop. 2012 är ett år då Madonna verkligen visat vart skåpet ska stå, både med ny platta MDNA och en succéfylld turné som pågår fortfarande.

Jag hade förmånen att få se henne den 4 juli och det är ett minne som ligger nära mitt hjärta.

madonna_everybody30

Att det var 30 år sedan Madonna fanns på skiva firas givetvis med en fantastisk tävling. Priserna får mig knäsvag och jag ska givetvis själv delta. Både platta och motiv är självklart för mig. Men det kommer om ett par dagar på bloggen min.

När jag tänker på Madonna så tänker jag på glädje och någon som givit sitt liv för att underhålla men även upplysa oss människor om tolerans och kärlek genom det budskap hon för fram i sitt artistiska liv. För mig går det inte ens att värdera vad hon har betytt för mig genom åren. Ingenting slår henne för mig och väldigt många andra därute i vår värld.

Alla ni som liksom mig älskar Madonna kan givetvis själva delta i tävlingen.

Så här såg det ut för 30 år sedan när Madonna framförde Everybody:

Everybody på Spotify.

Ni som vill fira Madonna kan göra som jag ska göra den 6 oktober, köpa Everybody på Itunes för att stödja och visa att vi fortfarande står vid hennes sida och så alltid kommer att göra.