2012-10-03

Morgonbestyr med kelsjuk Maxi.

Rosbuske utanför mitt jobb som inte givit upp ännu.

2012-10-03

Äntligen så har en skylt kommit upp på Fadimes plats. Fadime Sahindal och hennes kamp är viktigt att bli påmind om och därför är platsen alldeles utmärkt.

Tre dagar av arbetsglädje. Ruschigt och mycket att tänka på, men ack så roligt! I morgon ska vi ha möte om framtida arbetsuppgifter och jag hoppas så att jag får fortsätta med detta i någon form. Sen är det ett annat viktigt informationsmöte om GIP (Gemensam IT-plattform) för alla våra anställda. Efter det så drar väl helvetet igång… (;-)

Köpte dessutom ett par skor till sonen. Kanske inget märkvärdigt för många av er, men jag var ihärdig och gav mig inte och i den fjärde skoaffären så fick jag napp! De hade den sko jag sökte och servicen var kanoners. Tack DinSko!