2012-08-16
Nord Mills i kvarteret Kungsängen, Uppsala.

Promenad i Kungsängen, Uppsala. Har promenerat i området flera gånger tidigare men nu var det ett bra tag sedan sist. Det händer alltid någonting nytt i Kungsängen med alla nya byggen och jag drevs allt längre bort från jobbet mitt. Ville ju bara kolla in det och det och det…

Gick gatan fram och såg att de håller på och river ett stort hus.

2012-08-16

Det blir än mer lägenheter i Kungsängen efter det att allt detta är rivet och borta. Kungsängen växer och växer och vad jag förstår så kommer det att vara närmare 1200 lägenheter när allt är klappat och klart. Om de inte fortsätter…

Järnvägsspår som legat i träda länge.

2012-08-16

Promenaderna jag gör tar mig alltsomoftast till Fyrisån. Årummet är på sina ställen riktigt fint.

Tycker det är vackert.

2012-08-16

Fina och rediga plankor som höll även för mig.

En ny bro håller på att födas vid stadsparken. Bra tycker jag eftersom den närmsta övergången är först vid Islandsbron.

Hann precis tillbaka innan störtskuren från jag vet inte vad kom. Sen en stund senare sol igen. Tropiskt värre i Uppsala.

Acceptans, tacksamhet och insikt.