I morgon så spelar Madonna för 70 000 fans på Olympiastadion i Moskva. Det är hennes 28:e konsert under MDNA-turnén. Efter detta så återstår endast 5 konserter i Europa och då bland annat i Helsingfors och Oslo. Turnén fortsätter sedan i USA under hösten för att avslutas i Sydamerika två dagar före julafton.

Att turnén har blivit en succé råder det inga som helst tvivel om, även om en del försöker att få det till annat. Hon har toppat Billboards listor under senaste månaderna både när det gäller antalet intäkter och besökare vilket visar att intresset för The Queen of Pop består.

Madonna 120806
6 augusti 2012: Madonna skriver autografer i samband med lanseringen av sitt tredje träningscenter Hard Candy Fitness i Moskva. De andra två ligger i Mexico City och Santiago, Chile.

Fler bilder från Moskva hittar du här!