2012-08-06

Första arbetsdagen efter 5 veckors semester! Gick först med sonen till fritids för att kolla tider och att allt var som det skulle. Allt var ok. Vandrade sedan en bit till en annan busshållplats eftersom jag fick lite tid över.

Tomma gator och ett ganska skönt väder.

På bussen så fick jag bra träning eftersom en geting surrade ovanför mitt huvud vid fönstret. Skräcktankarna som oftast slår till direkt föstes sakta men säkert bort av de rationella tankar som faktiskt finns där någonstans i skallen på mig. Från tanken “jag får ett stick i huvudet” till “vem fan bryr sig” gick ganska fort.

Fast erkännas ska att när jag skulle stiga av i stan, så kollade jag faktiskt upp mot fönstret för att se om det lilla vidundret var kvar, men så var icke fallet. Kändes bra dock att kunna strunta helt i getingen och bara se cool ut.. (;-)

2012-08-06

När jag kom till resecentrum så blev jag återigen så imponerad av de som fixar blomrabatterna. Visst är det snyggt och en fröjd för ögat att titta på?

Jag tog några bilder eftersom jag är mäkta imponerad och vill dela med mig av de vackra blomuppsättningarna som vi har i centrala Uppsala vid tågstationen.

2012-08-06

Uppsala kommun får högt betyg för sina blommor och planteringar av mig. Det är en fröjd just nu att gå förbi resecentrum på väg till jobbet.

Jobbet, ja… det var en ganska bra dag även om det var lite trögt att komma igång med allt felsökande och att få fart på det som inte fungerar. Tiden gick fort, men det är ju så att när jag har barnen så jobbar jag lite mindre och när jag är ensam så jobbar jag lite mer.

Det är skönt att vara igång igen.