Fick ta en längre paus idag när jag skulle till den lokala butiken. Regnet öste ner, även om det inte syns så bra på bilden. Det är ett konstigt väder denna sommar! Så “brittiskt” på många sätt. Först en rejäl skur för att sedan klarna upp och bli sol. Sen lite mer regn och minuten efter ännu mer sol. Så har det varit länge nu tycker jag.

Min rygg orkar inte så mycket mer heller för den delen. Jag vet att mindre kroppshydda är nödvändigt, men jag har inte kraft till det heller just nu så då får jag dras med detta. Sen är det en massa annat också, men det bloggar jag inte om.

På måndag har jag haft mina fem veckor för det här året. Semester som många gånger varit en plåga. Det finns ljusglimtar, men för det mesta så har jag bara väntat på att det ska ta slut. Måste ha rutiner och tvång för att fungera.

Madonna var höjdpunkten på min semester. Botten var vädret som inte alls kom upp i normal standard och då pratar jag främst om värmen. Ingen riktig värmebölja i år som gör att jag känner att det varit sommar. Det saknar jag rejält. Sen finns det andra saker också som gjort mig både ledsen och besviken, men sådant håller jag för mig själv.

Nu ska jag lägga mig raklång i soffan. För att vila ryggen och snaska nötter!