Vi kom iväg tillslut…

2012-07-16

När de få blå fläckarna syntes så tog vi beslutet. Vi tar oss ut på en liten utflykt. Men vi lämnade badkläderna hemma eftersom det var ganska kallt i luften.

Han fick inte åka med bussen…

Arrangemangen vid Resecentrum är alltid smakfulla, även i år.

2012-07-16

Kanske inte så roligt för barnen detta, men de följde med i alla fall. Här är vi framme vid småbåtshamnen i Skarholmen. Liten film!

Det blåste en del…

2012-07-16

Det har ju blivit en liten tradition detta att ta oss till Skarholmen en gång varje år jag har semester. Bilder från 20092010 och 2011 finns om någon är nyfiken på hur det såg ut då. Det var alltså 4:e året i rad detta.

Småbåtshamnen i Skarholmen.

2012-07-16

Sonen ville känna på vattnet. Det var ganska kallt.

Vågor som slår. Finns det något finare ljud? Titta och lyssna själv!

“Den lilla viken”

2012-07-16

Lummigt värre när vi skulle ta oss till Graneberg och Lyssnaängsbadet för att kolla in hur många som badar och för att köpa oss en glass.

Ordning och reda!

2012-07-16

Solen gjorde sina tappra försöka att tränga fram.

Det kan inte vara roligt att driva kiosk vid ett bad denna sommar.

Det vimlar ju inte av folk precis.

2012-07-16

Jag brukar kunna bada och ser mig inte som en kruka, men idag var det för blåsigt och för kallt. Om ni tittar riktigt noga så ser ni ett par tappra själar längst bort.

Ni ser mina änglar om ni tittar noga. Annars inte många på plats vid badet.

Inte var det så roligt för barnen detta. De sitter vid en bänk och äter glass.

Som ni ser så sprack det upp ganska bra en stund. Fast denna sommar är inte någon annan lik. Det är min uppfattning. Så mycket regn och så lite värme.

2012-07-16

Frida och jag satt vid bänken en lång stund och pratade om besvikelser, relationer och det svåra med att älska någon. Hon börjar bli stor och hon är så klok min dotter.

Molnen är läckra. Ser ut som om de ska anfalla huset när som helst…

2012-07-16

Sen kom regnet. På bussen på väg hem så var det verkligen tal om lokala skurar. Riktigt mycket på sina håll. Vi hade dock tur för när vi kom hem så hade det slutat och vi kunde handla mat utan att bli blöta.

En utflykt som kändes väldigt märklig. Men jag ville att vi skulle ta oss ut idag oavsett väder. Mer har jag inte att erbjuda just nu. Klarar inte av att planera och åka iväg på längre resor. Det är tråkigt och tragiskt hur det har blivit, men så är det.

En dag i taget…