När jag ska ut och resa numera så är det jobbigt. Jag går igenom allt hundra gånger och ändå är det inte så mycket att tänka på. Mitt resande är ganska begränsat även om jag var till London i februari. Vill oftast vara hemma numera och ta det lugnt, just för att jag blir som jag blir. Resfebern blir värre för varje år.

Sen detta med att missa alla tider som ska passas. Buss och tågtider där marginalerna ibland inte är så stora. Men jag ska försöka att inte varva upp för mycket. Har till exempel ännu inte fått mobilbiljetten från SJ som rör nedresan och den ska komma senast 24 timmar innan… nojar ner mig totalt på detta.

Fast det handlar ju bara om några dagar och jag ska ju bara se Madonna …(;-)

Nu släpper jag bloggen under några dagar och kommer igen till helgen. Förhoppningsvis då med många fina minnen…