På tisdagen åkte jag hem till Jontas. Det var första gången vi sågs sedan 2009 men det var som att ta vid där man slutat att prata tidigare. Gästfrihet och vänlig som alltid även om han inte är lika galen i Madonna som jag är… (;-)

Det blir alltid fina samtal tillsammans med honom, även denna gång. Sådant som jag spar inom mig och tar fram när jag behöver det.

1207_goteborg02

På onsdagsmorgonen ringde Radio Uppland upp mig och ville prata lite om Madonna. Självklart så ställde jag upp även om jag var väldigt nervös. Lite svamlig var jag allt. (;-)

Stannade kvar hos Jontas till 15-tiden då jag gick till mitt hotell (bild ovan). På vägen dit så passerade jag Ullevi och det var några tappra själar som stod och köade för att få komma längst fram. Jag köpte mig ett sådant där program när jag ändå var på plats med fina bilder på Madonna.

Passerade även Heden, där det var en handbollsturnering med massor av ungdomar från hela världen.

Var på Ullevi vid 19-tiden och fick till en början sitta ner i den gyllene cirkeln. Men ju mer klockan gick och ju längre tid det tog, ju trängre blev det. Den franske DJ Martin Solveig gick på en halvtimme sent som förmusik till Madonna.

Madonna började först 22:30 och då värkte det både här och där. Törstig var jag också, men jag vågade inte dricka för mycket i fall blåsan skulle börja om bråka med mig.

Men så fort hon stod där så var det som om allt bara släppte. Tog några bilder men de blev inget vidare. Filmade lite också.

Halvfullt på Ullevi men känslan var ändå god när allt började. Vi var ju i alla fall 40 000.

Jag tycker showen var bättre än Sticky & Sweet från 2009. Mer “mjuk” eller hur jag ska säga…

Mina bilder blev inget vidare, men det kändes mycket bättre än förra gången och jag var “med” på ett helt annat sätt. Det var ett tydligare tema den här gången också. Från det svarta till det ljusa och avslutningen med Celebration var perfekt.

Hon höll på till en bit efter midnatt. Ett fint minne var konserten.

1207_goteborg10

Läste vad GP skrev om henne när jag åt min hotellfrukost dagen efter.

Media tycker ganska olika som ni ser. AB säger att showen är imponerande och SvD skriver att hon fått blandad kritik.

Sista dagen i Göteborg ägnades åt en vän som jag inte träffat på många år. Jag träffade Susen och det var också en hit. Väldigt trevligt.

Nu väntar jag på min familj… två veckor med barn.