En dag kvar. Sen har jag fem veckors semester. Bra eller dåligt för en sådan som mig? Vi får väl se vad som händer. På tisdag så drar jag i alla fall iväg till Sveriges framsida över några dagar och träffar vänner samt kollar in artisten som ligger mig närmast hjärtat! Det blir trevligt!

En riktigt ok dag idag. Det saknas några grader fortfarande enligt mig. Men det var sol och mysigt ändå. Jobbade med ett problem lite för länge vilket säkert orsakade några extra gråa strån samt lite irritation. Men efter att ha andats ut och in lite extra så åkte polletten ner tillslut.

Är småirriterad över vissa företeelser. Liksom sådär att det är svårt att gå vidare och släppa. Mitt stora problem i detta livet. Att liksom inte bry mig om hur vissa människor agerar. Men ibland är det jävligt svårt och just varför vissa berör mer än andra, det funderar jag på ofta. Med resultatet än mer gråa hår…hehe

En enda liten dag kvar på säsong 82382! I morgon ska jag träffa en vän och pubba lite! Semester och en egen vecka kan ju inte bara gås förbi utan uppmärksamhet. Får be om lika fint väder idag så kan det säkert bli en toppenkväll!